HILL INTERNATIONAL МАКЕДОНИЈА – Повеќе од класичен HR консалтинг

Бидете пред конкуренцијата!
 
Искористетете го вашиот талент на најдобар начин!  
 
HILL International Ви нуди поддршка со помош на проверени, научно докажани методи  и повеќе од 35 годишно искуство во HR консалтинг на регионот на Централна, Источна и Југо-источна Европа.
 
Вашиот успех, е и наш успех!

HILL INTERNATIONAL МАКЕДОНИЈА

© 2013 HILL International |  Home| Mapa sajta| Reference